​Kontakt os

Ønsker du tryk på servietter til erhvervsbrug, så få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 33 21 55 00 eller skriv til admin@papyrex.dk.

Design dine egne servietter

Vores servietter er i høj kvalitet med friske designs i trendy farver. Vi har in-house designere, der konstant overvågning markedstendenser og vi udvikler løbende nye motiver for hver sæson.

Produktion af unikke designs, der er udviklet af vores kunder er også et af vores specialer. Vi får altid farverne nøjagtigt og er kendt for vores fleksibilitet, når det kommer til produktionsmængder.​

Hos Papyrex har du mulighed for at designe dine egne servietter med alt fra tekst til logo.

​Ønsker du at tilføre din virksomhed noget ekstra markedsføring, så design dine egne servietter hos os. Vi tilbyder en stor ekspertise inden for kreativitet, hvad angår servietter.

Skal det være frokostservietter eller middagsservietter? 2-lags eller 3-lags? Det er helt op til dig. Uanset hvilken type du vælger, skal du vide, at vi kun bruger miljøvenlige materialer.

Du kan få dem, som du vil have dem - det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Vi er meget fleksible, hvorfor vi meget gerne skræddersyer en unik løsning til dig, hvis det er dit behov.

Få en unik serviet til firmaet med eget udtryk

​Design dine egne servietter og få kvalitetsservietter fra Danmarks største servietfabrik. Siden 1937 har vi skabt unikke løsninger til kvalitetsbevidste virksomheder, som værner om miljøet.

Vores mangeårige erfaring gør os til nogle af de absolut bedste på markedet, hvor vi sætter kvaliteten i højsæde

Vi lever af glade og tilfredse kunder, hvilket du kan mærke på den professionelle behandling, du får, når du er i dialog med os samt på det færdige resultat. Vi måler os selv på din tilfredshed - og derfor gør vi gerne det ekstra, der gør det hele ekstraordinært for dig og dit firma.

Design dine egne servietter og få servietter med dit eget udtryk fra en kompetent producent, som nærer stor omtanke for naturen og er godkendt til Svanemærket og er FSC certificeret.

Vi laver servietter efter ønske design dine egne servietter her

​Overvejer du design af dine egne servietter, tilbyder vi pantone farver efter eget ønske. Har du allerede en klar forventning om, hvordan dine servietter skal se ud, er vi klar til at føre det ud i livet.

Er du på bar bund, men ønsker du tekst og/eller logo, kan vi sagtens være behjælpelige med en masse gode idéer. Vi ved, hvad der passer godt sammen, og hvordan vi kan konstruere den bedste løsning til dig.

Vælg os til at designe dine servietter, hvis du sætter pris på at have med en kompetent og erfaren producent at gøre.​

​PAPYREX A/S  -  Rugvænget 12-14  -  DK 4100 Ringsted  -  VAT 30513118  -  Phone: +45 33 21 55 00  -  Fax: +45 33 23 31 45  -  E-mail: admin@papyrex.dk