Kontakt os

Vil du gøre dine servietter ekstra unikke, så bestil servietter med tekst eller servietter med logo hos os. Kontakt os for et ganske uforpligtende tilbud på dine servietter. Ring på telefon 33 21 55 00 eller skriv til admin@papyrex.dk.

Servietter med tekst og logo​

​HoReCa kunder og erhvervskunder bruger servietter som et omkostningseffektivt medie i reklameøjemed. Vi har en særlig produktionslinje til kommercielt trykte logo-servietter og vores referenceliste dækker mange af Danmarks mest kendte virksomheder og brands.

Vores design team klar til at hjælpe med layout og vores mange års erfaring sikre, at vi udskriver servietter i den korrekte, ønskede Pantone farve.

Vores design team klar til at hjælpe med layout og vores mange års erfaring sikre, at vi udskriver servietter i den korrekte, ønskede Pantone farve.

Hos Papyrex tilbyder vi et bredt udvalg af unikke servietter med tekst og servietter med logo til erhvervskunder i hele landet. Har du et særligt ønske til en serviet til firmaet, tager vi imod både store og små ordrer. 

Vi trykker tekst, logo eller design efter eget ønske - og vi pakker med egen label eller med et neutralt omslag. Vi er et miljøbevidst firma, som tager socialt ansvar. 

Derfor bruger vi udelukkende skandinaviske kvalitetsmaterialer, som tilmed er miljøvenlige. Vi producerer selv alle servietter med tekst og servietter med logo fra egen fabrik - nemlig Danmarks største servietfabrik. 

Vi har mange års erfaring, da vi har eksisteret siden 1937, og siden da har vi glædet masser af erhvervskunder med unikke servietter.

Høj kvalitet af servietter med tekst eller Servietter med logo

​Skal du have trykt klicheer, debiterer vi til kostpris. Med servietter med tekster eller logo får du billig og miljøvenlig markedsføring, som tillader dig at være visibel over for dine potentielle kunder. 

Har du kunderne med i jeres kantine, kan en flot serviet gøre indtryk. Vi har forståelse for mode og design, og vi kan skabe en hel unik serviet med tekst eller dit logo, så det stråler af professionalitet. 

Alle servietter er godkendt til Svanemærket og er FSC certificerede.​ Det er din garanti for, at du får masser af miljøvenlig kvalitet, når du handler hos os. Uanset om du ønsker frokostservietter eller middagsservietter, tilbyder vi dem både i 2-lags og 3-lags.

Få dit helt eget unikke udtryk

​Hvorfor nøjes med kedelige, hvide servietter, når du kan få helt unikke servietter med tekst eller servietter med logo eller design, som er skabt på baggrund af dit eget firma. 

Du kan sætte dit eget unikke præg, så du får en serviet, der oser af et seriøst foretagende, der tænker på hver en detalje. 

Har du brug for hjælp til, hvorledes den kan se ud, er vi kreative og erfarne. Vi har altid gode idéer, så du får et flot og tilfredsstillende resultat. 

Vi tilbyder ganske fleksible løsninger, da vi bestræber os på at levere servietter med logo, der indfrier dine forventninger.

​PAPYREX A/S  -  Rugvænget 12-14  -  DK 4100 Ringsted  -  VAT 30513118  -  Phone: +45 33 21 55 00  -  Fax: +45 33 23 31 45  -  E-mail: admin@papyrex.dk