Kontakt os

​Design dine egne servietter - Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud på en god løsning til dig. Ring på telefon 33 21 55 00 eller send en e-mail til admin@papyrex.dk.

Servietter med tryk

​Hos Papyrex tilbyder vi servietter med tryk til erhvervskunder i hele landet.

Søger du et tilbud på tryk på servietter i god kvalitet, hvor du kan få det, som du vil have det, tilbyder vi en lang række tryk på forskellige slags servietter, som endda er økovenlige.

Vi har eksisteret siden 1937, og siden da har vi serviceret rigtig mange glade og tilfredse kunder, som har været ude efter en særlig løsning, hvor de kan sætte deres eget præg på servietten.

Vi fremstiller særligt:

  • Frokostservietter
  • Middagsservietter
  • 2-lags servietter
  • 3-lags servietter

Alle servietterne er af høj kvalitet og bliver pakket efter ønske med privat label eller neutralt omslag. Vi leverer trykte servietter til detailhandlen i Danmark og i udlandet fra Danmarks største servietfabrik.

Unikke servietter med tryk på

​Har du brug for tryk på servietter til firmaet, kan vi tilbyde miljøvenlige servietter med tryk, hvor alle er godkendte til Svanemærket og er FSC certificerede.

Vi anvender udelukkende skandinaviske råvarer under produktionen, da det ligger os meget på sinde, at vi bruger kvalitetsmaterialer, som er gode for miljøet.

​Du kan få det i den pantone farve, du ønsker det, da vi har fokus på dine behov og ønsker. Vi er yderst kreative og kan skabe servietter med tryk, som lever op til dine forventninger.

Vi har mange års erfaring og har altid gode idéer til, hvordan du kan få tryk på servietter til dit firma.

Vi værner om miljøet med tryk på servietter

​Hos Papyrex tager vi vores sociale ansvar meget alvorligt. Skal du have servietter med tryk hos et firma, der gør noget aktivt for at værne om miljøet, kan du være sikker på, at vi kun bruger miljørigtige materialer.

Vi er meget fleksible, hvad angår unikke designs, da vi strækker os langt for at imødekomme dine ønsker.

Uanset design, stil eller mode er vi klar til at levere tryk på servietter, som du ønsker. Om det skal være særlige mønstre, logo eller symboler - det er helt op til dig.

​PAPYREX A/S  -  Rugvænget 12-14  -  DK 4100 Ringsted  -  VAT 30513118  -  Phone: +45 33 21 55 00  -  Fax: +45 33 23 31 45  -  E-mail: admin@papyrex.dk